Lymfmassage Älmhult

Lymfmassage och andra massagebehandlingar – Älmhult med omnejd

Varmt välkommen på lymfmassage eller övriga massagebehandlingar i Osby, i närheten av Älmhult.

Manuell lymfmassage – lymfsystemet är kroppens cirkulationssystem, detta system får synnerligen för lite uppmärksamhet. Speciellt i relation till den viktiga roll lymfsystemet spelar för oss, vår hälsa och livskvalitet. Därför kallas det ofta för det ”bortglömda” systemet. Ett lymfsystem som fungerar som det ska ser till att kroppen bland annat kan försvara sig mot olika infektioner genom att avlägsna slaggprodukter och gifter. Några vanligt förekommande symptom som kan tyda på stopp i lymfsystemet är att man känner sig trög och tung i kroppen, svullen i olika kroppsdelar, trött, oförklarlig värk i kroppen, infektioner/förkylningar en stor del av tiden. Lymfmassage hjälper till att stimulera lymfsystemet.

DCM är en mjuk men djupgående och stressreducerande behandling. Behandlingen är en kombination av manuell lymfmassage och klassisk bindvävsmassage. Massagen löser upp blockeringar som uppstår i spänd muskulatur. Det är bra vid olika stresstillstånd, huvudvärk, spänd muskulatur, fibromyalgi, olika smärttillstånd, reumatiska tillstånd, bröstoperation och svullnader (ödem).

Bindvävsmassage är en metod som avser att lösa upp förtätad bindväv. Klassisk bindvävsmassage har en stark effekt på blodcirkulationen och lösgör spänningar i kroppen och ger en befriande känsla. Sänker även nervspänningen i kroppen och harmoniserar våra inre organ. Behandlingen har en långvarig effekt och ger snabba resultat. Resultatet av en behandling blir smärtlindring, ökad rörlighet och förbättrad cirkulation. Bäst effekt av behandlingen blir då man går på regelbundna massagebehandlingar. I början lite tätare men med tiden lite längre mellan behandlingarna. Klassisk bindvävsmassage är bra vid cirkulationsrubbningar, muskelspänningar, huvudvärk, migrän, allergi, magproblem, matsmältningsproblem, reumatiska tillstånd m.fl.

Ryggmassage – bindvävsmassage för dig med trött och spänd rygg. Låser upp spänningar i rygg och nacke.

Mina massagebehandlingar inleds med samtal och första gången går vi igenom en hälsodeklaration. Efter massage är det viktigt att du tar det lugnt. Kroppen är påverkad av behandlingen och reagerar på olika vis. Kanske får du gå på toaletten oftare, blir frusen, trött, varm, sover bättre, och så småningom kommer du mer i kontakt med dig själv och din kropp. Du får en större kroppskännedom och kroppsmedvetenhet.
Massagebehandlingarna äger rum mig i Osby, men jag vänder mig även till er i närliggande städer såsom bland annat Älmhult.

Övrigt
• Jag utbildar mig kontinuerligt för att kunna ge bästa resultat i mina behandlingar.
• Tystnadsplikt är en självklarhet.
• Avbokningar ej gjorda inom 24 timmar debiteras fullt pris.
• Du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos mig.
• Jag har 10 kort gå nio gånger och få tionde gången gratis.

Kontakta mig

Låter det här som någonting som skulle passa dig, tveka då inte att kontakta mig redan idag. Jag nås på telefon/SMS (070-568 99 43), Facebook och mejl (karin.ovesson@gmail.com)

Med vänliga hälsningar, Karins Hälsoforum!

Lymfmassage Älmhult

Karins Hälsoforum

 

Göran Håkans väg 28 C
283 33 Osby
0705 - 68 99 43
karin.ovesson@gmail.com

 

     

 

Göran Håkans väg 28 C