Hälsoforum

Karins Hälsoforum

Allt från parterapi till massage för dig i Kristianstad, Älmhult och Hässleholm

Vill du i bland annat Älmhult, Kristianstad och Hässleholm ha ett större välbefinnande i din kropp och ett lugnare sinne? Välkommen för hälsa och välmående utifrån en helhetssyn på människan. I mina behandlingar kombinerar jag vetenskap, utbildning och erfarenhet för att på bästa sätt ge dig den hjälp och det stöd som just du behöver. Hos mig finner du allt. Parterapi i form av samtal för att förstå, massage för att komma ner i varv. Meditationer för att lyssna inåt på dig själv, andningsövningar och avslappningsövningar för att hjälpa dig själv att slappna av och komma till ro.

Jag har en bred kompetens med utbildning och kunskap inom många olika områden såsom psykisk ohälsa, anknytningsproblematik, medberoende, beroende, högkänslighet, stress, oro, ångest, panikångest, depression, utmattning, relation, mobbning, utanförskap, våld i nära relation. Därmed kan jag hjälpa dig, oavsett om du vill ha hjälp genom exempelvis parterapi, familjeterapi eller meditation.

Min livsfilosofi är att hälsa och helhet hör samman. Då stress, oro och ångest ofta sätter sig som spänningar i kroppen erbjuder jag även kroppsbehandlingar. Jag är utbildad massageterapeut och jobbar utifrån kroppens självläkande förmåga. Hos mig får du ett personligt bemötande där varje behandling är unik och anpassad efter dina behov. Jag har ett holistiskt synsätt vilket innebär att jag ser till hela människan och inte bara symtomen. Obalanser har både fysiska, mentala och emotionella kopplingar och jag ger behandlingar utifrån detta.

Min målsättning är att jobba för att spänningar och blockeringar ska släppa så att du kan känna frihet i kropp, själ och sinne för att leva fullt ut i din sanna potential. Att bara få njuta en stund, må bra och få lite egentid gör att kroppens resurser balanseras och ger mer kraft och energi.

 

Allmän information.

• Jag utbildar mig kontinuerligt för att kunna ge bästa resultat i mina behandlingar.
• Tystnadsplikt är en självklarhet.
• Avbokningar ej gjorda inom 24 timmar debiteras fullt pris.
• Du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos mig.
 

Mer information?

Känner du i Kristianstad, Älmhult eller Hässleholm med omnejd att du vill ha mer information om mitt företag, eller att du redan har bestämt dig för att ta hjälp av mig? Oavsett vad, så är du varmt välkommen att kontakta mig så bokar vi in ett möte och första samtal. Har du som företagsledare någon anställd som behöver hjälp och stöd med något så kontakta mig så kan vi gemensamt komma fram till ett bra upplägg som passar alla.

Jag nås på telefon/SMS (070-568 99 43), Facebook och mejl (karin.ovesson@gmail.com)

Med vänliga hälsningar, Karins Hälsoforum!

 

Karins Hälsoforum

 

Göran Håkans väg 28 C
283 33 Osby
0705 - 68 99 43
karin.ovesson@gmail.com

 

     

 

Göran Håkans väg 28 C